Hvilken revisor skal man vælge?

Posted on January 6th, 2014 January 6th, 2014 by admin

Du skal vælge den revisor der passer til dig – både fagligt og personligt!

Det er nemt at sige, men det er faktisk sandheden. Du er først og fremmest nødt til at gøre dig nogle tanker om hvilken slags virksomhed du har. Hvilken branche arbejder du indenfor? Hvor stor er din virksomhed?
Men du skal også overveje hvor du ser din virksomhed henne om 5 år? For hvis du ønsker et nært og længerevarende forhold til din revisor, så skal du vælge en revisor der også kan opfylde de krav din virksomhed har ude i fremtiden!
3 spørgsmål du kan stille dig selv
Hvilken type virksomhed har jeg?

Der er nemlig forskel på hvilke krav der stilles til dit regnskab afhængigt af om du har en enkeltmandsvirksomhed, et ApS eller et A/S.
Hvis der er skarpe krav til dit årsregnskab kan det være en god idé at indlede et samarbejde med en statsautoriseret revisor. Hvis der derimod ikke er de store krav og du derfor blot skal have udført regnskabsarbejdet, så kan du også sagtens vælge en almindelig bogholder eller revisor.
Hvor er min virksomhed om 5 år?

Det er et vigtigt spørgsmål, fordi det kan være en tryghed for dig som selvstændig at have et nært og lokalt samarbejde med din revisor. Jo bedre revisoren kender din virksomhed, jo bedre et stykke arbejde kan han udføre. Se dig derfor om efter en revisor der også har den nødvendige ekspertise om 5 år.
Vil jeg selv bogføre eller overlade alt til min revisor?

Når du har svaret på de to første spørgsmål, så kan du tage kontakt til en række revisorer der passe på dine krav. Snak med dem om hvad de kan tilbyde dig og hvordan I kan få et samarbejde op at stå. Vil du selv bogføre eller trygt overlade ansvaret til revisoren?
Når du er på udkig kan du med fordel bruge e-conomics revisorliste til at finde netop din revisor. Det er vigtigt at have en revisor i nærheden, så det er lige til at tage et fysisk møde. Du kan søge lokalt på listen over revisorer. Hvis du eksempelvis bor i København, så søger du bare på listen over revisorer i København.

Tags
Categories revisor
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Trackback from your own site.

No Responses to “Hvilken revisor skal man vælge?”

Leave a Reply